REXA-2 Könyvvizsgáló Kft.
REXA-2 Könyvvizsgáló Kft.
Szabóné Renácz Ágnes
Cím: 2045 Törökbálint,
Meggyes utca 6.
Tel:   +36-23/330-495
Mob: +36-20/423-2760

Szolgáltatásaink > Könyvvizsgálat

REXA-2 Kft. logója

A könyvvizsgálat célja annak megállapítása, hogy a vállalkozó által az üzleti évről készített éves beszámoló, egyszerűsített éves beszámoló a Számviteli törvény előírásai szerint készült, és ennek megfelelően megbízható és valós képet ad a vállalkozás vagyoni és pénzügyi helyzetéről, a működés eredményéről.

A könyvvizsgálat nyújtotta előnyöket és biztonságot, akkor is érdemes mérlegelnie, ha az nem kötelező az Ön vállalkozásának.
A könyvvizsgálat során is számíthat a precíz és felelősségteljes munkánkra, döntéseihez gyors információkra és tanácsokra.

Könyvelő irodánk könyvvizsgálói szolgáltatásai:

REXA-2 Kft. könyvvizsgálat

A törvényekben előírt évi egyszeri kötelező könyvvizsgálattól kezdve a folyamatos könyvvizsgálatig – mely lehet havi, vagy negyedéves – nálunk megtalálja a cége számára a megfelelő szolgáltatást.

Nyerjen előnyt a könyvvizsgálattal! A könyvvizsgáló a munkája során mélyen és részletesen megismeri a cége működésének alapjait, ezért számos olyan javaslatot tehet, melyek jelentősen javíthatják a cége eredményeit.

Könyvelő irodánk vállalja a könyvvizsgálati szolgáltatások elvégzését szakképesítéssel és engedéllyel rendelkező könyvvizsgálóval!