REXA-2 Könyvvizsgáló Kft.
REXA-2 Könyvvizsgáló Kft.
Szabóné Renácz Ágnes
Cím: 2045 Törökbálint,
Meggyes utca 6.
Tel:   +36-23/330-495
Mob: +36-20/423-2760

Rólunk írták

REXA-2 Kft. logója

”A REXA-2 Kft tíz éve könyvel a köztestületként működő „Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Országos Szervezet”-ének. A kezdetektől fogva egyenrangú partnerségre épülő munkakapcsolatban vagyunk. A szakmai hozzáértéssel elvégzett konkrét feladatokon túl, folyamatos konzultatív lehetőségekkel biztosítják, hogy eredményes, jogszabálykövető gazdálkodást folytassunk.”

Prépost Tibor
gazdasági alelnök
SZVMSZK Országos
Szervezete


„A munka láthatóvá vált szeretet” (Kahlil Gibran) "Nekem ezek a sorok jutnak eszembe, amikor Ágival együtt dolgozunk. Hihetetlen számomra, hogy milyen szeretettel, érdeklődéssel ássa bele magát a különböző számviteli szabályokba, törvényekbe, azért, hogy az általa elkészített munka hibátlan legyen. Nekem nagyon sokat jelent, hogy bármilyen könyveléssel kapcsolatos kérdéssel fordulhatok hozzá, ő igyekszik megtalálni a legpontosabb választ, amivel segíti a munkánkat. Egyesületünk könyvelése szigorú, ám maximálisan precíz és pontos munkát végző kezekben van és ez engem megnyugtat!”

Kardosné Gyurkó Katalin
főtitkár
Nagycsaládosok Országos
Egyesülete


”A REXA-2 Könyvvizsgáló Kft 2010. január 1. óta végzi cégünk könyvelését, adózási feladatait kifogástalan minőségben, a határidők pontos betartásával, gondos adminisztrációval. A könyvelésen kívül végzi a bér és társadalombiztosítási ügyintézést is. Fentieken túl - a vonatkozó törvények, rendeletek ismeretében - mindig felhívja figyelmünket a célszerű gazdálkodás szempontjaira.”

Csapody Miklós
ügyvezető
TRIGONAL 2002 Bt.


REXA-2 Kft könyvek " Pár évvel ezelőtt végre megtaláltuk az igazi könyvelőnket. Hosszú évek alatt több „könyvelő”-vel volt dolgunk, akik mellett sose volt biztonságérzetünk, hogy jó amit csinálnak. Ki is derült, hogy olyan szarvas hibákkal dolgoztak és olyan szakmai hiányosságaik voltak, amivel elképzelhetetlen ezen a pályán működni. Szabóné Ági mellett végre nyugodtak lehetünk! Már az első beszélgetés alkalmával felmértük, hogy nagyon jártas a szakmájában. Tudásával, precíz és pontos munkájával meggyőzött minket és biztosak vagyunk benne, hogy nekünk van a leghozzáértőbb, minden tekintetben a legjobb könyvelőnk. Könyvelés és könyvvizsgálat mellett nagyon fontos naprakész információkkal lát el és így tanácsokat tud adni döntéseinkhez, mindig a törvényesség keretein belül! Családunk több cégét is könyveli, LEGNAGYOBB MEGELÉGEDÉSÜNKRE! Ő az első könyvelőm, akivel nincs izgalmam mérlegkészítési időben, hogy kifutunk a határidőből, de még az sem fordul elő, hogy utolsó pillanatban kapkod és teszi elénk a mérleget aláírásra. Nagyon beosztott munkarenddel dolgozik, de rugalmas és mivel kölcsönösen alkalmazkodunk egymáshoz, mindenre jut idő. Csak ajánlani tudom és ajánlom is ismerőseimnek, érdemes őt választani, ha jó kezekbe akarjuk tudni vállalkozásunkat és nyugodtan akarunk aludni, hogy szakmailag rendben van könyvelésünk. Mi is ezt tettük.”

Győryné Obál Andrea
ügyvezető
MAGASLAK Kft.


” Ágit az Isten is könyvelőnek teremtette! Amióta ő könyvel nekem, nyugodtan alhatok, a bárányokat ő számolja helyettem. Mérget vehetek az eredményre, nem téved, pontos, precíz. Nekem ő a legmegfelelőbb, aki a számláimat kezeli. Nemcsak azért, mert korrekt és az árai is barátságosak, hanem azért is, mert az én érdekeimet a magáénak is tekinti. Ha ő azt mondja minden rendben, akkor a cégem sikeres, ha nem hív telefonon, akkor én sem hibáztam. Nélküle csak egy szórakozott, álmodozó grafikus lennék, vele a cég ügyvezető igazgatója.”

Eszes Hajnal
grafikus, ügyvezető
PALETTA Kft.